Masterclass Bye Bye Perfectionisme

So glad you’re here! Heb je vragen of wil je samen kijken hoe jij jouw business kunt bouwen vanuit fun & flow? Plan dan je gratis focuscall in.

Replay Masterclass

Werkend vanuit Spanje was de verbinding helaas niet helemaal… nou ja, perfect. Maar hey, peace over perfection✌🏼

Focus Forward Intensive

BOUW JE DROOMBUSINESS VANUIT FUN & FLOW
1-1 COACHINGSTRAJECT VAN 4 MAANDEN

In dit 1-1 coachingstraject ga jij precies die stappen zetten die nodig zijn om jouw next level, jouw dromen, je doelen te halen. 

Ongehinderd door perfectionisme met fun gaan ondernemen vanuit jouw flow! A succesful business & a happy mama!

Are you ready?

Voel jij dat het de tijd is om de volgende stap te zetten met jouw business? Dat je niet langer wil wachten op het perfecte moment of het perfecte idee? Maar wil je die stappen gaan zetten die jou de ruimte gaan geven om je business en je leven in te richten op jouw voorwaarden? 

In het Focus Forward traject leer je de 8 sleutels toe te passen om perfectionisme de baas te zijn en te blijven. 

Ook maken we een plan waarmee jij direct aan de slag kunt om jouw next level te realiseren. Met deze concrete doelen en stappen weet jij precies wat en hoe je het gaat doen. 

Zo kun jij je business laten groeien van stuck naar shooting for the moon!

Is this you?

Uitstelgedrag

De dingen die je lastig vindtmaar oh, zo nodig zijn, stel je liever even uit. Je hebt het gevoel niet echt aan het bouwen te zijn aan je business.

Hoge lat

Je hebt de lat mega hoog gelegd, voor jezelf én voor anderen! Dit kost zoveel energie want alles wat je doet moet perfect zijn. 

Verzanden in details

Je kunt rustig twee weken werken aan… een freebie 🙈 Je wil groeien maar dit kost zoveel tijd dat je je afvraagt: “hoe dan?!”

Geen fouten, please!

Fouten maken, is niet iets wat jij heel goed trekt. Het liefst ga je (desnoods eindeloos) door tot je een foutloos  eindproduct.

Vergelijken

“Ja, maar zij is zoveel verder dan ik!” Super frustrerend hoor, dat imposter syndroom want het haalt je steeds weer uit je positieve flow! 

Niemand kan het zoals ik

Ai, uitbesteden is niet je sterkste kant. Niet zo gek, want je bent een alleskunner, maar toch baal je, want alles alleen doen is veel!

You were made to fly!

STEL JE VOOR:

– Eindelijk die stap zetten waar je al zolang van droomt: online programma, meer tijd voor jezelf / gezin of je baan opzeggen

– Daadwerkelijk vrolijk worden en opladen van je werk, steeds opnieuw die voldoening ervaren bij wat je doet.

– Werken met klanten waar je echt vrolijk van wordt en betaald krijgen naar waarde in plaats van alleen maar je tijd.

– Relaxter leven en stappen durven zetten in vertrouwen.

– Niet langer heen en weer geslingerd worden door gevoelens van twijfel, falen of vergelijking. 

WIL JIJ WETEN HOE?

It's time to grow

Perfectionisme houdt je klein!

Zoveel ondernemende mama’s struggelen met perfectionisme. Dat moet anders. Dat kán anders. Ook voor jou! 

Met de Focus Forward Intensive leer je om al doende een leven en business te bouwen die relaxed zijn en passen bij jouw situatie. Een leven waarin jij als business mama ruimte krijgt om te groeien, je business te runnen vanuit flow en tijd en headspace te hebben voor je gezin. Stapje voor stapje.

Ook jij kunt lichter leven & ondernemen en iedere dag meer in het moment leven.

Ben jij klaar voor minder “perfect” en meer groei, rust en ruimte? Boek dan nu je gratis focuscall.

My Philosophy

“ Relaxed leven en ondernemen vanuit fun en flow, dat is mijn droom. Voor mezelf en mijn gezin maar ook voor jou! ”

– OLGA VAN DEN BOS

In één woord "relaxed"

Hi lovely, ik ben Olga

Dromer & doener, momenteel woonachtig in Spanje, happy mama van 2 prachtige kindjes en trotse vrouw van. Ik houd van focus & structuur, ben a little bit of a hippie en recovering perfectionist.

Of het nou gaat om business of persoonlijke ontwikkeling, ik ben je personal growtivator!

Yaaay! Je Quick Guide is onderweg!
Bevestig

Inhoud Focus Forward Traject

In 4 maanden tijd gaan we stap voor stap door de 8 sleutels waarmee je leert om steeds weer je focus te herpakken en van de perfectionisme cirkel naar de focus cirkel te bewegen. 

Ook jij mag je vleugels uitslaan en echt gaan vliegen als persoon en met je business! De tijd van klein en bescheiden zijn voorbij: let’s get up and go!

Met de volgende onderdelen ga ik je helpen om in beweging te komen en te blijven:

  • Kickoff Focuscall (Zoom, 60 min) waarin we je struikelblokken maar ook je doelen voor de komende 4 maanden bepalen en je eerste stappen definiëren. 
  • Voortgang moet gevierd worden! Samen houden we je voortgang bij in je persoonlijke Asana Projectbord. Hier vind je ook de opnames van de focuscalls, je huiswerk en BONUS extra’s (video’s, tools etc. voor jou op maat). Zoals bijv. mijn Asana tutorial als je deze tool nog niet kent.
  • Twee weken na iedere focuscall is onze Check-in Call (telefonisch, 20 min). We kijken waar je tegenaan loopt en zodat jij binnen de focus cirkel bent en blijft werken. 
  • In de volgende 3 Focuscalls (Zoom, 60 min): korte terugblik op de maand en vooruitkijken naar “what’s next”. Samen bouwen we aan jouw “relaxed” en uiteraard houd ik je scherp op je focus zodat jij je gestelde doelen ook echt kunt waarmaken. 
  • 1x Champagne sessie (Zoom, 60 min): Feestelijke sessie om je voortgang te vieren én je doelen voor de komende tijd scherp te stellen zodat jij zeker je momentum weet te behouden. 
  • Per call kijken we wat jij nodig hebt. Ik beweeg met je mee op basis van jouw unieke (gezin)situatie en behoeften. 
  • Heb je tussendoor vragen of support nodig? Ik ben er voor je.

Ik houd mijn doelen weer scherp

Veelgestelde vragen

Tof om te horen! In de meeste gevallen kunnen we al binnen 4 weken van start met jouw coachingstraject. Stuur me een berichtje of plan direct jouw eerste gratis Focuscall in.

We kijken tijdens de focuscalls steeds naar jouw situatie en jouw behoeften. Heb je meer tijd nodig dan kijken we hoe we dit voor jou mogelijk kunnen maken zonder dat je vervalt in perfectionisme 😉 

Om dat echt in te kunnen schatten, zou ik graag met je in contact komen, want alleen zo kunnen we samen die inschatting maken. In je gratis focuscall denk ik graag met je mee om hier samen een antwoord op te vinden.

Zo begrijpelijk en het is altijd goed om te kijken wat wijsheid is in jouw situatie. Toch geloof ik enorm in de kracht van investeren en ga ik ervoor dat jij je investering er meer dan uit gaat halen. 

Plan gerust je gratis focuscall, dan kijken we hier samen even naar.

Ja hoor, dat is geen probleem. In je gratis focuscall nemen we de mogelijkheden samen door.