Hi there lovely, ik ben Olga!

Dromer & doener, happy mama van 2 prachtige kindjes (en de derde onderweg!), trotse vrouw van, focus- & structuur-lover, a little bit of hippie ✌🏼 en gepassioneerde mom boss. Loving Spain, most of the year en nu even in NL.

Relaxed leven en ondernemen vanuit rust en ruimte, dat is mijn droom. Voor mezelf en mijn gezin maar ook voor jou!

Living the dream
Dreaming

My Philosophy

“ Relaxed leven en ondernemen vanuit rust en ruimte, dat is mijn droom. Voor mezelf en mijn gezin maar ook voor jou! ”

– OLGA VAN DEN BOS

How are you, lovely?

Multitasken tot je een ons weegt?

Zoveel vrouwen ervaren een spagaat als het gaat om het runnen van een gezin én een business. Ik weet hoe het is, multitasken tot je een ons weegt in een poging alle balletjes in de lucht te houden. Logisch ook, want met een gezin én een business, speelt er altijd wel wat. En hoeveel balletjes we ook goed aan het managen zijn, er is er altijd wel een die op de grond valt. SHIT.

Voor ik zelf kinderen kreeg, maakte ik multitasken tot een sport. En ik was er best goed in! Maar toen ik mama werd en mijn eigen business startte, begon ik te zien dat multitasken niets meer is dan verdeelde aandacht. (Enter Mom-guilt) Maar ook jij kan kiezen om dat vanaf vandaag te veranderen!

Tijd voor jouw dromen!

Ik zie zoveel ondernemende mama’s die hiermee struggelen, dat moet anders. Dat kán anders. Ook voor jou! Een relaxed leven waarin jij als mama tijd, rust en ruimte hebt voor zowel je gezin als voor je eigen ontwikkeling en het waarmaken van je (ondernemers)dromen.

Ik geloof namelijk dat iedere moeder haar eigen dromen heeft die ze mag najagen en talenten heeft die ze mag ontwikkelen. Het is mijn missie om je te helpen groot te dromen, doelen te stellen, te plannen en je dromen waar te maken! Stapje voor stapje.

Voor alles is een tijd. En echt waar, ook jij hebt genoeg tijd en ruimte om de business van je dromen te bouwen en tegelijk lichter te leven en om iedere dag meer in het moment te leven. Ben jij klaar voor minder “druk-druk-druk” en meer rust en ruimte? Boek dan nu een gratis focus call.

These are a few of my favorite things:

España!

Na een aantal keren in Spanje geweest te zijn, hebben we onze droom waargemaakt om daarheen te (s)emigreren en aan de kust een nog relaxter leven op te bouwen.

Wake me up!

Een ontbijtje met verse jus? Yes, please! Lekker hoor, koffie maar verse jus brengt me direct naar ons geliefde Spanje. Zelfs als we even in NL zitten!

Dromen

Met ondernemende vrouwen praten over hun dromen. Daar word ik heel vrolijk van. Ik visualiseer het meteen, inclusief de stappen die nodig zijn om die dromen waar te maken.

The Beach

Zand tussen mijn tenen, het ruizen van de zee en het gezellige gekwebbel van onze kindjes op de achtergrond. My favorite scene…

Muziek

Mijn muzieksmaak is op zijn minst ‘eclectisch’ te noemen. Ik houd van alles van hardrock tot jazz en van house tot worshipmuziek.

Groei

Of het nou om plantjes  gaat of om mijn eigen ontwikkeling. Ik hou van groei. Het geeft me het gevoel alive te zijn!