Mom Boss bootcamp

Van overweldigd & gestrest naar overzicht en relaxed

Lijkt de tijd soms door je handen te glippen en vliegen de weken maar voorbij? Is je to do lijst lang, je hoofd te vol en kom je maar niet toe aan de dingen die je echt wil doen? Heb je het gevoel dat je van alles aan het doen bent in je business zonder dat jij de controle hebt over de groei daarvan? Tijd om de grip op je tijd terug te nemen!

hey busy Mama,

Time is worth so much more than money!

Ben jij klaar met alle balletjes in de lucht houden? Wil jij rust en ruimte creëren in je gezin en in je business? In deze training leer ik je efficiënt te plannen en te werken om van daaruit in de rust effectief te gaan bouwen aan je business en aanwezig te zijn in je gezin.

Drop de werknemersmentaliteit en wordt Mom Boss van jouw droombedrijf!

Mom Boss Bootcamp

Begin direct aan deze training met 7 praktische modules (inclusief videolessen, handige checklists, printables, worksheets, challenges en andere uitdagende opdrachten) om direct de focus en flow terug te pakken in jouw leven. 

Na deze training:

Ready to start?

Geen pleister, maar blijvende verandering!

Ik geloof in de kracht van blijvende verandering. Deze training is dus niet een pleister op de love handles terwijl je eigenlijk een leefstijl verandering nodig hebt 😉 Om nieuwe gewoontes blijvend te maken, hebben ze herhaling en dus tijd nodig. Daarom krijg je (bij de meeste modules) iedere 2 weken van mij een nieuwe module waarmee jij zelfstandig aan de slag kunt. 

Change takes time, and lovely, JE BENT HET WAARD! 

Dit is wat je krijgt:

De training bestaat uit: een online leeromgeving met 7 praktische modules met videolessen, handige checklists, printables, worksheets, challenges en andere uitdagende opdrachten om in de daaropvolgende weken zelfstandig mee aan de slag te gaan. Geloof me, je hoeft niet op je handen te zitten en kunt direct in de praktijk brengen wat je hebt geleerd.

Uiteraard heb je lifetime toegang tot de training en ontvang je een notificatie bij updates!

Modules:

Wanneer je weet hoe je je hoofd leeg kunt maken en houden, heb jij ruimte om na te denken, creatief te zijn, strategisch te denken en zo te bouwen aan je business én om aanwezig te zijn als vrouw en mama in je gezin. Hier staat of valt het allemaal mee. 

Batchen 2.0! Hier identificeren we je tijdblokken, waar en hoeveel tijd heb je beschikbaar en hoe deel je die zo breinvriendelijk mogelijk in. 

Want to get things done? Dan is deze cruciaal. Wist je dat het gemiddeld 8 minuten duurt om je concentratie te herpakken?

Talking about a time saver! 

Ben jij Mom Boss of administratief manusje van alles? In deze module leer je hoe jij je plek in mag nemen aan het roer van je bedrijf. Je leert dat grenzen aangeven OK is, ook naar je klanten! Jij bepaalt wat wanneer jouw tijd en onverdeelde aandacht nodig heeft. 

Voor alles is een tijd. Het is alleen de kunst om te ontdekken wat waarvoor dé tijd is. Wat is jouw ritme? Wanneer kun je pieken en wanneer heb je rust nodig? Of tijd voor je gezin? Stop met werken voor je planning en laat je planning werken voor jou! 

Als Mom Boss mag jij bepalen wat je doet maar ook wat je NIET doet. Waar ga jij op leeg? Of waar is een ander (of een programma) beter of sneller in dan jij? Doe waar jij energie van krijgt en probeer de rest te automatiseren of uit te besteden. We behandelen alles, inclusief het “wat”, “hoe” en het “wie”! 

Alle do’s en don’ts als het gaat om focus komen voorbij. Hier leer je om zelfs op je meest lastige en ongemotiveerde momenten je focus te herpakken en te doen wat je eigenlijk doen wil. Gewoon relaxt of met hyperfocus, wat er maar nodig is. 

Bonussen

Dashboard template set

Run je business vanuit overzicht! Dit is dé templateset waarmee jij binnen no-time overzicht brengt in je business en ruimte creëert om aan je business te werken. 

Finance Pack

Done for you Finance sheets (Excel) met handige formules voor een easy breezy financiële planning en overzicht: per dag (jaarplanning), per week of per maand.

Spotify Focus Playlist

Tot 6 uur lang fijne ambiente en instrumentale muziek om je te helpen wanneer het focustijd is. Verdeeld over twee lijsten: Relaxte focus en Hyperfocus.

Testimonials

De Bootcamp is voor jou als jij:

Dit is niet voor jou als jij:

Hey mama, het is tijd voor verandering! Ben je er klaar voor?

Veelgestelde vragen

Tof om te horen! Op dit moment zijn we hard aan het bouwen aan de Bootcamp zodat jij zo snel mogelijk aan de slag kunt. Als je je inschrijft via bovenstaande link, krijg je een berichtje zodra het zover is!

Ik geloof in de kracht van blijvende verandering. Deze training is dus niet een pleister op de love handles terwijl je eigenlijk een leefstijl verandering nodig hebt 😉 Om nieuwe gewoontes blijvend te maken, hebben ze herhaling en dus tijd nodig. Daarom krijg je (bij de meeste modules) iedere 2 weken van mij een nieuwe module waarmee jij aan de slag kunt. 

Change takes time. En Lovely, JE BENT HET WAARD! 

Jazeker, dat kan. Op de productpagina kun je kiezen om in drie termijnen of in een keer te betalen.