Hey, ondernemende mama!

Wanneer voelde jij je voor het laatst overweldigd door alle balletjes die je in de lucht moet houden?

Het mompreneur zijn, komt met de nodige uitdagingen, simpelweg omdat je gezinsleden levende wezens zijn en volop in ontwikkeling. Niet alle sprongetjes die je kinderen maken, zijn volgens het boekje en/of te voorspellen en soms is het gewoon een kwestie van “life happens”.

Gooit dat gelijk jouw planning in de war en schiet jij spontaan in de stress bij de gedachte dat je kind morgen ziek zou kunnen worden? Of heb jij ruimte over om te kunnen schakelen zodat je je focus daar kunt hebben waar je het meeste nodig bent?

'Knap hoor, hoe jij dat allemaal doet!'

Ik weet hoe onverwacht dingen soms gebeuren: een ziek kind, een slechte nacht, een last minute schoolopdracht, twee zieke kinderen… Dan hoor ik wel eens: “Knap hoor, Ol, hoe je het allemaal doet!”. Maar eerlijk gezegd: “het” gebeurt niet per toeval of omdat ik zo hard werk. Er zit een gedachte en een plan achter alles wat ik doe. Een plan om bewust te kiezen en te plannen: (1) wat ik wanneer doe (2) hoe ik ruimte overhoud voor eventuele extra’s. Zo kan ik op een lichte en relaxte manier ondernemen zoals bij mij en mijn situatie past.

Ook jij kan dat! 

Mijn Aanbod

olga portfolio0020

Mom Boss Dashboard template set

Met deze templateset heb jij binnen no-time overzicht in je business en creëer je ruimte om te werken AAN je bedrijf in plaats van alleen maar IN je bedrijf. Vanaf nu run jij jouw business, in plaats van andersom 😉

Mom Boss Bootcamp

Mom Boss Bootcamp: van frustratie naar focus

In deze training van 14 weken leer je zelfstandig om stap voor stap meer rust in te bouwen in je dagelijkse leven en in het runnen van je bedrijf. Je krijgt alle tools die je nodig hebt om daadwerkelijk verandering in te zetten. Jij kan dit!

1:1 Coaching

Mom Boss Coaching: van overweldigd naar relaxed

1 op 1 coaching programma waarin we jouw persoonlijke roadmap naar rust en focus gaan maken en vervolgens aan de slag gaan met het benoemen, plannen en waarmaken van jouw doelen. Het is tijd om te gaan shinen!

Testimonials