1:1 Mom Boss Coaching

Hey busy mama, ready to simplify your life?

Druk-druk-druk! Het managen van een gezin én een business is allesbehalve saai en eerlijk gezegd: het loopt nog wel eens door elkaar heen. Tijdens het koken beantwoord je nog snel een mailtje aan een klant en wanneer je met je werk bezig zou moet zijn, plan je nog snel even jullie halfjaarlijkse afspraak bij de tandarts.

Je vraagt je af: “als het hebben van een eigen business vrijheid geeft, waarom voel ik die vrijheid dan niet? Waarom die onrust en het continue pinball gevoel? Waarom moet ik continu alles voor iedereen tegelijk zijn?”

1:1 Coaching

Lieve Mama,

In 6 maanden van onrust naar ontspannen leven én ondernemen!

Ik ken je strijd. Vanaf nu hoef jij niet meer alles voor iedereen tegelijk te zijn. Met mijn 1:1 Mom Boss coaching programma zeg je vaarwel tegen overweldiging en mag je gaan leven en ondernemen vanuit rust en met focus voor de juiste persoon op de juiste tijd. 

Samen gaan we aan de slag om in 6 maanden tijd de rust terug te brengen in je dagen en in je weken zodat jij vanuit rust je gezin kunt runnen én op de juiste tijd vanuit rust je business kunt bouwen. Het draait allemaal om focus op het juiste moment.

1:1 Mom Boss Coaching​

Met de 1:1 Mom Boss Coaching heb je the best of both worlds! Zo krijg je toegang tot mijn Mom Boss Bootcamp programma én 1:1 begeleiding naar jouw nieuwe “relaxt”.

01. In de Mom Boss Bootcamp leer je:

Ready to start?

02. Iedere maand een Focus Call. Samen:

Na iedere Focuscall ontvang je van mij per email een super waardevolle Roadmap met de door jou te nemen stappen in de komende maand, onderweg naar het waarmaken van jouw doelen!

Dit is wat je krijgt:

Ik geloof in de kracht van blijvende verandering. Daarom heeft deze 1:1 coaching een duur van 6 maanden waarbij ik steeds voor jou beschikbaar ben in zowel de Focuscalls als tussendoor per email. Op vragen via email krijg je altijd binnen 24 uur (op werkdagen) antwoord. Ik ben er voor jou om je te helpen met het vinden van jouw “relaxt” in de balans tussen je business en privéleven.

6 Focuscalls van 60 minuten

In deze focuscalls gaan we samen aan de slag. We zoomen uit en bekijken: waar zit je, waar loop je vast en wat zijn je doelen? Met de roadmap die je daarna per email ontvangt, weet jij precies wat je te doen staat. En… FOCUS!

Toegang tot de 'Mom Boss Bootcamp'

In de Bootcamp leer je in 7 praktische modules hoe jij de rust en de ruimte kunt terugbrengen in je ondernemerschap en in je leven. De Bootcamp helpt je om dagelijks te groeien naar de relaxte Mom Boss die je hoort te zijn.

Modules Mom Boss Bootcamp:

Wanneer je weet hoe je je hoofd leeg kunt maken en houden, heb jij ruimte om na te denken, creatief te zijn, strategisch te denken en zo te bouwen aan je business én om aanwezig te zijn als vrouw en mama in je gezin. Hier staat of valt het allemaal mee. 

Batchen 2.0! Hier identificeren we je tijdblokken, waar en hoeveel tijd heb je beschikbaar en hoe deel je die zo breinvriendelijk mogelijk in. 

Want to get things done? Dan is deze cruciaal. Wist je dat het gemiddeld 8 minuten duurt om je concentratie te herpakken?

Talking about a time saver! 

Ben jij Mom Boss of administratief manusje van alles? In deze module leer je hoe jij je plek in mag nemen aan het roer van je bedrijf. Je leert dat grenzen aangeven OK is, ook naar je klanten! Jij bepaalt wat wanneer jouw tijd en onverdeelde aandacht nodig heeft. 

Voor alles is een tijd. Het is alleen de kunst om te ontdekken wat waarvoor dé tijd is. Wat is jouw ritme? Wanneer kun je pieken en wanneer heb je rust nodig? Of tijd voor je gezin? Stop met werken voor je planning en laat je planning werken voor jou! 

Als Mom Boss mag jij bepalen wat je doet maar ook wat je NIET doet. Doe waar jij energie van krijgt en probeer de rest te automatiseren of uit te besteden. We behandelen alles, inclusief het “wat”, “hoe” en het “wie”! 

Alle do’s en don’ts als het gaat om focus komen voorbij. Hier leer je om zelfs op je meest lastige en ongemotiveerde momenten je focus te herpakken en te doen wat je eigenlijk doen wil. Gewoon relaxt of met hyperfocus, wat er maar nodig is. 

Bonussen

Dashboard template set

Run je business vanuit overzicht! Dit is dé templateset waarmee jij binnen no-time overzicht brengt in je business en ruimte creëert om aan je business te werken. 

Finance Pack

Done for you Finance sheets (Excel) met handige formules voor een easy breezy financiële planning en overzicht: per dag (jaarplanning), per week of per maand.

Spotify Focus Playlists

Tot 6 uur lang fijne ambiente en instrumentale muziek om je te helpen wanneer het focustijd is. Verdeeld over twee lijsten: Relaxte focus en Hyperfocus.

Testimonials

Dit programma is voor jou als jij:

Dit is niet voor jou als jij:

Wat ik je wel beloof? Dat jij de toewijding die je erin stopt waard bent! Iedere minuut die jij besteedt aan jouw verandering, zal zich linksom of rechtsom aan je terugbetalen. Yes mama, het is tijd voor verandering! Ben je er klaar voor?

Veelgestelde vragen

Tof om te horen! In de meeste gevallen kunnen we al binnen 4 weken van start met jouw coachingstraject. Stuur me een berichtje of plan direct jouw eerste gratis Focuscall in.

Ik geloof in de kracht van blijvende verandering. Deze coaching is dus niet een pleister op de love handles terwijl je eigenlijk een leefstijl verandering nodig hebt 😉 Om nieuwe gewoontes blijvend te maken, hebben ze herhaling en dus tijd nodig. Daarom krijg je (bij de meeste modules) iedere 2 weken van mij een nieuwe module waarmee jij aan de slag kunt. 

Change takes time. En Lovely, JE BENT HET WAARD!